Webdesign | Beyond Recruiting

Webdesign

Beyond Recruiting had al een website, maar was opzoek naar vernieuwing. Er was een nieuwe en frisse uitstraling nodig. Dit project hebben wij met liefde aangenomen en de website weer klaargemaakt voor de aankomende jaren. 

Ook hebben wij de website direct SEO-ready gemaakt. Wij hebben de website aangemeld bij alle relevante diensten van Google, denk aan Google Mijn Bedrijf, Google Search Console en Google Maps. Hierdoor was Google direct op de hoogte van wie Beyond Recruiting is, wat Beyond Recruiting doet en waar Beyond Recruiting zit. Het resultaat? Een hogere ranking in de zoekresultaten dan de concurrenten die dit niet goed voor elkaar hebben. 

Meten = weten! 
Om deze reden hebben wij de website direct aangemeld bij Google analytics. Hiermee kun je exact zien hoeveel bezoekers je hebt, hoe ze op jouw website terecht komen, welke pagina’s zij bekijken, hoelang ze elke pagina bekijken en op welke links zij klikken. Dit is natuurlijk een greep van wat er allemaal zichtbaar is, maar het allerbelangrijkste is dat je door deze gegevens te monitoren de website continue kan blijven optimaliseren. 

BR responsive webdesign

Visuele Vormgeving

Professionele foto's

Voor de visuele vormgeving van deze website hebben wij gebruik gemaakt van professionele foto’s. Dit zijn foto’s gemaakt door professionele fotograven zonder dat jij deze hoeft in te huren. Dat scheelt natuurlijk weer een extra kostenpost! En één ding willen wij allemaal als ondernemer zijnde en dat is geld besparen zonder kwaliteit in te leveren! 

Gebruik jij liever jouw eigen foto’s? Dat kan natuurlijk ook!

Online Marketing

Sociale Media Advertenties

Om de nieuwe website onder de aandacht te brengen van de potentiële klantengroep heeft Beyond Recruiting gebruik gemaakt van onze Sociale Media diensten. Met wat pakkende visuals en teksten hadden zij alweer snel de eerste nieuwe cv’s binnen. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Gerelateerde portfolio items